søndag 24. september 2017

Sterke juniorer vinner norgescup i buldring i Drammen

Leo Chiba fra Tromsø klatreklubb var den eneste av finalistene i eldre juniorklasse som gikk alle fire finalebulderne i årets første norgescup i buldring i Drammen, arrangert av DKK og Klatreverket Drammen med Norges klatreforbund. Tre av bulderne gikk han i siste tenkelige sekund, så han sørget for spenning til siste slutt i hver runde og kom til topps etter en mer middels kvalifisering. Han var også den yngste av finaledeltakerne i eldre junior. Han kom foran Oslo-banden Albert Ilsaas Suthurst og Hauk Lem fra Kolsås klatreklubb.

Ingrid Helene Amundrud fra Oslo klatreklubb var favoritt til å vinne eldre junior kvinner, og gjorde det foran Lisa Marie Kvandahl fra Kolsås kk. Ingrid Helene var den eneste som gikk to buldre, Lisa-Marie var den eneste som gikk en annen bulder. Så det var en tanke hardt, men langt å foretrekke framfor konkurranser som har endt opp med rene flashekonkurranser. Det var flere fall fra topptakene, både for Ingrid Helene og for Ingrid Burud, så det kunne raskt blitt flere bestigninger. Marie Aagard Lauridsen fra Ålesund KK fikk bronsje med tre bonus på litt færre forsøk enn de andre.

I yngre junior var Kristian Grigson Eian fra Kolsås klatreklubb eneste som toppet fire buldre, foran Tobias Reidel fra Oslo KK. Ørjan Rødland Vaage fra Haugaland klatrelag tok tredjeplassen.
I kvinneklassen yngre junior var Emma Støver Wollebæk fra Trondheim klatreklubb best med tre topp, foran Ingrid Kindlihagen fra Haugaland klatreklag. Edel Lemvik fra BRV og Bryne tok tredjeplassen, som den yngste av jentefinalistene. Hun tok også pallplass i NC på led tidligere i år, så hun har markert seg bra i sin første sesong som junior. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar